Opdateret 6. juni 2020 - Bestyrelsen

NYE anvisninger for brug af rideklubben på baggrund af de offentlige tiltag mod spredning af coronavirus COVID-19:

Oplysningerne er opdelt i tre afsnit:

• GENERELT - TIL ALLE
  • VEDR. ELEV-RYTTERNE
  • VEDR. KLUBBENS ETB-, PRIVAT- OG PART-RYTTERE

GENERELT - TIL ALLE!

Max. 50 personer
Forsamlingsforbuddet er pr. 8. juni hævet fra 10 til 50 personer, foreløbigt gældende indtil 8. juli.

Brug af ridehallen
Efter rideforbundets og regeringens udmelding er ridehallen derfor nu igen åben.

Stævner og arrangementer
Stævner og arrangementer forventes gennemført som planlagt, dog i henhold til det til enhver tid gældende forsamlingsforbud.

Hygiejne og sygdom
Ingen må komme syge til rideklubben.
Overhold myndighedernes anbefalinger til forebyggelse af smitte:
  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme - ikke i dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og her
  • Hold afstand - bed andre tage hensyn - bliv hjemme hvis du har symptomer på corona-virus
Læs evt. mere om coronavirus COVID-19 HER

VEDR. ELEV-RYTTERNE!
  Regler for overholdelse af forsamlingsforbud og begrænsning af smittespredning i klubben:
  • Elevryttere skal igen selv sadle op og af. Der vil dog være opsadlingshjælp d. 8/6 og 9/6, i tilfælde af at nogen ikke når at se denne udmelding.
  • Man er er selvfølgelig velkommen til også selv at sadle op og af.
  • Fra onsdag d. 10. juni skal alle elevryttere dermed selv stå for op- og afsadling.
  • Giv besked til din underviser via SMS, hvis du ikke kommer senest om formiddagen den pågældende dag. For lørdagsholdene senest fredag eftermiddag.
 Mandag Eluna Sissel 2877 2223
 Tirsdag og torsdag Annie W Pedersen 3048 3051
 Onsdag Laura P Elkrog 2276 9312
 Fredag Laura Byrgren-Thurston 5217 2411
 Lørdag (spring)
 Netta Tuovinen
 Lørdag (dressur) Mette Nielsen 2237 8774
  •  Alle anbefales fortsat at bære (ride)handsker
  •  Du skal selv medbringe hjelm, handsker og evt. pisk (klubben udlåner ingen hjelme og piske i denne periode)
  •  Medbring håndsprit til rengøring af tøjler inden ridning. Den enkelte er selv ansvarlig for at spritte af inden opsidning
  •  Har du symptomer på Corona skal du blive hjemme. Ligesådan hvis der er påvist COVID-19 i din husstand.

VEDR. KLUBBENS ETB-, PRIVAT- OG PART-RYTTERE!
  • Privat- og partsryttere skal ikke længere benytte planlægningsskemaet. I kan komme i klubben som før forsamlingsforbuddet.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte formand Marie Nielsen på 5154 8673